• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
В університеті стартував тренінг «Практичне використання сучасних BI (Business Intelligence)-систем у бізнесі на базі Qlik Sense» від компанії RBC group

В університеті стартував тренінг «Практичне використання сучасних BI (Business Intelligence)-систем у бізнесі на базі Qlik Sense» від компанії RBC group

У Центральноукраїнському державному університеті ім. Володимира Винниченка за ініціативою кафедри менеджменту та підприємництва розпочато тренінгову програму «Практичне використання сучасних BI-систем у бізнесі на базі Qlik Sense» від RBC group для науково-педагогічних працівників факультету математики, природничих наук та технологій.

1

Компанія RBC group співпрацює з університетом, є стейкголдером освітньо-професійних програм «Економічна безпека» та «Менеджмент (Логістика)» кафедри менеджменту та підприємництва.

Зі вступною та привітальною промовою щодо доцільності і сучасності тренінгу по бізнес аналітиці та аналізу даних в Qlik Sense виступили в.о. декана факультету математики, природничих наук та технологій А.І. Ткачук та в.о. завідувача кафедри менеджменту та підприємництва О.М. Левченко. Було зазначено, що кафедрою менеджменту та підприємництва отримано ліцензію на 50 місць на навчання за даною програмою (координатор – доцент кафедри менеджменту та підприємництва Я.О. Довгенко) та з наступного навчального року буде започатковано навчання студентів бізнес аналітиці та аналізу даних в Qlik Sense у вибірковому курсі «Бізнес аналітика: прикладний аспект».

3

Виконавчим директором компанії Дмитром Замуренком та Олександром Бойком проведено перше ознайомче заняття. Учасники почули відповіді щодо можливостей, перспектив і сфер застосування продукту, його застосування в наукових дослідженнях педагогічного колективу, ефективність яких буде більш високою завдяки обробці даних за допомогою Qlik Sense.

Викладачі: К. Акбаш, Я. Довгенко, М. Луньова, І. Лупан, В. Нарадовий, О. Ніщеменко, З. Халецька, Л. Яременко таких провідних кафедр факультету, як менеджменту та підприємництва, математики та цифрових технологій, інформатики та інформаційних технологій, розпочали навчання у хмарному середовищі Qlik Sense.

4 5

Qlik Sense є важливим кроком для професійного зростання будь-якого сучасного фахівця, оскільки забезпечує глибоке розуміння даних та вміння ефективно використовувати їх для досягнення бізнес-цілей і підтримки прийняття рішень в різних галузях бізнесу.

Знання та навички роботи з Qlik Sense стануть суттєвими чинниками підвищення якості навчального процесу для освітніх програм кафедр, представники яких приймають участь у тренінгу, а також вагомими конкурентними перевагами здобувачів освіти на ринку праці в майбутньому.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись