• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Викладачі та студенти ЦДУ та Олександрійського педагогічного  коледжу провели спільну зустріч

Викладачі та студенти ЦДУ та Олександрійського педагогічного коледжу провели спільну зустріч

28 квітня 2023 року відбулася онлайн-зустріч профорієнтаційного та виховного спрямування, у якій взяли участь викладачі та студенти вищих закладів освіти Кіровоградщини: Олександрійського педагогічного фахового коледжу імені В. О. Сухомлинського та Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Спільними зусиллями обох колективів було проведено тренінг-квест «Формуємо цінності майбутнього». Організаторами заходу від Олександрійського коледжу виступили викладачі психолого-педагогічних дисциплін Максімова Л. Є., Бикова О. О., Нікітіна М. М., а від Центральноукраїнського університету — викладачі факультету педагогіки, психології та мистецтв Андросова Н. М. та Довга Т. Я. Активну участь у заході взяли студенти коледжу та університету, що навчаються за спеціальностями «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта».

Захід було вибудовано за такими стратегіями: «Інтелектуальна розминка», «Кошик знань», «Бліц-опитування», «Інформаційний марафон», «Бліц-презентація», «Професійний довідник», «Колаж цінностей учасників зустрічі». Відбувся жвавий обмін думками з обох сторін — студенти поділилися власним баченням проблеми цінностей. Емоційну реакцію студентів викликали проблеми: «Особистісні цінності громадянина України» та «Цінності освіти в умовах війни». Відповіді студентів показали, що майбутні фахівці небайдужі до подій, що відбуваються в державі, та налаштовані на подальший розвиток особистісних цінностей та формування громадянський цінностей у прийдешніх поколінь.

Інформацію підготували Тетяна Довга та Наталя Андросова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись