• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Психологічна служба

«Збереження репродуктивного та психологічного здоров’я – запорука перспективного майбутнього молоді»

15 березня 2016 року студенти третього курсу факультету іноземних мов (303, 304, 305 групи) мали змогу відвідати Клініку дружню до молоді, яка функціонує на базі Обласного  центру планування сімї та репродукції людини.                         

Сучасна молодь є однією з найбільш соціально вразливих груп населення, яка безперечно є майбутнім  нашої держави, але водночас  постає перед великою кількістю проблем, що виникають внаслідок опанування нових соціальних ролей, бажання випробовувати нові та часто ризиковані переживання,  які можуть призвести не тільки до погіршення їх психологічної та соціальної адаптації, а й ставлять під загрозу особисте загальне і репродуктивне здоров'я. Правильно  зорієнтований процес планування сім’ї допомагає раціонально планувати своє майбутнє, а найголовніше уникнути зайвих тривог, страхів, негативних переживань та проблем, які безперечно мають вплив на стан психологічного здоров’я. Наші студенти з великим задоволенням поспілкувалися з фахівцями Клініки дружньої до молоді, в комфортній для них атмосфері, та отримали відповіді на актуальні питання, що стосуються планування сім’ї та репродуктивного здоров’я.  Варто зазначити, що почута інформація додала студентам впевненості в собі та спонукала до свідомого формування відповідальності за своє майбутнє.

«Моя майбутня професія – реалії та перспективи»

23 березня 2016 року відбулася зустріч з студентам 55 групи факультету  педагогіки та психології. Тема цієї зустрічі стосувалася майбутньої професії випускників. Студенти жваво обговорювали перспективи та реалії таких професій  як вчитель початкових класів і практичний психолог та мали змогу порівняти свої очікування з реальною ситуацією, що може скластися на робочому місці. В процесі зустрічі кожен виробив для себе індивідуальну, ефективну модель психологічної адаптації молодого спеціаліста.

Інформацію надано психологічною службою

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись