• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Успіх на всеукраїнських змаганнях із легкої атлетики. Відео

Нещодавно у м. Черкаси відбулися всеукраїнські змагання  з легкої атлетики «ХХVII меморіал героя Радянського Союзу, професора Олександра Васильовича Тканка»серед ВНЗУ.

У змаганнях взяли участь 242 учасники з різних регіонів України. Кіровоградщину представляли студенти двох навчальних закладів – КНТУ і КДПУ ім. В. Винниченка.

img 01

За словами завідувача кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту, кандидата педагогічних наук, доцента КДПУ ім. В. Винниченка Сергія Васильовича Бондаренка, участь у цьому турнірі наші спортсмени беруть щороку і кожного разу ретельно готуються, адже захищати честь університету на всеукраїнському рівні потрібно достойно. Тренуються двічі на день, не дивлячись на погоду і настрій. Такий комплексний  підхід забезпечує високі результати, недарма наші легкоатлети щоразу займають призові місця.

img 02

Спортсмени з усієї України демонстрували свої вміння та навички. За словами тренера В’ячеслава Андрійовича Ніщеменка, кіровоградцям було не просто, адже суперники були сильними, тим паче, що в деяких вузах є кращі умови для тренувань, але наші легкоатлети гідно відстоюють честь свого навчального закладу.

img 03

Дводенні змагання завершилися такими результатами: збірна ЧНУ ім. Б. Хмельницького посіла І місце, Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка — IIмісце, Черкаський інститут пожежної безпеки — IIIмісце.

Переможцями та призерами змагань студентів КДПУ ім. В. Винниченка стали:

  • Паладій Марія – Iмісце – 400 м, II місце – 200 м;
  • Алімський Володимир – Iмісце – стрибки в висоту;
  • Бринза Руслан – II місце – стрибки в висоту;
  • Дюбанова Альона – Iмісце – потрійний стрибок.

img 04

До особистих нагород наші дівчата – Паладій М., Торбенко М., Гритішвілі Г., Карганополова А. додали нагороду за перше місце в естафеті.

img 05

Наші спортсмени вдячні за підтримку своїм викладачам, тренерам, а також ректорату, який профінансував поїздку. Також варто зазначити, що не кожна команда приїжджала на змагання із завідуючим кафедри – Сергій Васильович Бондаренко особисто два дні вболівав за наших легкоатлетів. За словами учасників, такий факт ще більше мотивує до перемоги. Також студенти вдячні декану факультету фізичного виховання Турчаку Анатолію Леонідовичу, який щоразу перед змаганнями дає напутнє слово та спілкується зі студентами.

img 06

Вітаємо наших легкоатлетів, які прославляють не лише КДПУ ім. В. Винниченка, а й Кіровоградщину. Бажаємо міцного здоров'я, віри у свої сили і ще більше перемог у новому 2016 році!

Фото: Марина Кісільова

Інформація надана медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись