• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Шановні науковці та викладачі університету!

Розпочато подання праць на здобуття щорічних премій Президента України для молодих вчених. Термін подання - до 28 січня 2014 року

Міністерство освіти та науки, Департамент наукової діяльності та ліцензування вищих навчальних закладів оголошує конкурс на здобуття   щорічних премій Президента України для молодих вчених. У конкурсі на здобуття премій можуть брати участь наукові, науково-педагогічні працівники, докторанти, аспіранти, інженерно-технічні працівники  наукових  установ,   вищих  навчальних  закладів   Ш-IV  рівнів акредитації (далі – організації), що належать до сфери управління МОН України.

До розгляду не приймаються наукові праці, за які їх виконавців вже було удостоєно державних нагород. До складу колективу претендентів не включаються особи, удостоєні за цю працю  державної нагороди, або включені у 2014 році до іншого колективу претендентів на здобуття державної нагороди. Премії повторно не присуджуються.

Просимо до 28 січня 2014 року подати наукові праці на здобуття щорічних премій Президента для молодих вчених з урахуванням Інструкції про порядок висунення, оформлення та представлення праць на здобуття щорічних премій Президента України для молодих вчених, розробленої Комітетом з Держаних премій України в галузі науки і техніки.

За детальною інформацією звертатись до Науково-дослідної частини КДПУ ім. В.Винниченка (Науковий відділ).

НАКАЗ

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись