• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Юридична клініка

Представники ОБСЄ провели онлайн-зустріч із здобувачами освіти та викладачами ЦДПУ

9 березня відбулася онлайн-презентація від представників Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ Людівін Естьєн (спостерігачки Дніпровського офісу СММ ОБСЄ, координаторки СММ ОБСЄ з питань ґендерної рівності) та Анни Фесенко (старшої асистентки відділу преси і публічної інформації СММ ОБСЄ), присвячена Міжнародному Жіночому Дню та зв’язку між гендерною рівністю та участю жінок в становленні миру.

У рамках онлайн-зустрічі, з-поміж низки іншого, було презентовано книгу «Жінки на лінії зіткнення».

Наприкінці зустрічі спікери влаштували опитування для слухачів, серед яких найактивніші мали можливість отримати призи.

Захід був організований керівником юридичної клініки «Artium De Lex» Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка Анастасією Корнійченко.

У зустрічі взяли участь викладачі факультету історії та права ЦДПУ ім. В. Винниченка, студенти першого та другого рівня вищої освіти (бакалаври та магістри) спеціальності 081 Право, студенти-магістри спеціальності 262 Правоохоронна діяльність, а також представники третього (наукового) рівня вищої освіти – аспіранти спеціальності 081 Право.

Спеціальними гостями заходу стали представниці Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській області – Олена Шишкарьова (заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській області) та Ольга Салоїд (начальник відділу комунікацій та правопросвітництва).

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись