• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Юридична клініка

Навчання без обмежень!

Черговий захід на тему «Корпоративна етика та формування корпоративного етичного кодексу організації» від Юридичної клініки Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся в рамках  правопросвітницької діяльності підрозділу.

Цього разу клініцисти мали змогу поспілкуватися з цікавою та незвичайною для них публікою – студентами громадської організації "Університет третього віку "Натхнення". Це люди старшого покоління, які прагнуть розвиватися і йти в ногу з часом.

Під час зустрічі представниками Юридичної клініки були розкриті основні питання щодо понять корпоративного етичного кодексу, етапів створення відповідного кодексу та його правового значення.  Слід також зазначити, що в рамках діяльності консультативного сектору Юридичної клініки ЦДПУ ім. В. Винниченка керівником якого є Максим Миколюк, студент-клініцист 4 курсу факультету історії та права, гості мали змогу дізнатися про можливості отримання безоплатної первинної правової допомоги та ознайомилися з основними положеннями діяльності клініки університету.

Окрім того, заступником студентського директора Юридичної клініки Крушеніцьким Владиславом були наведені приклади етичних кодексів університетів України та проаналізовані їх особливості.

Слід наголосили, що учасники заходу окрім позитивних емоцій та вражень здобули вагомий внесок у свій юридичний багаж знань!

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись