• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини університету

Вечорниці на факультеті філології та журналістики

Сьомого грудня на факультеті філології та журналістики відбувся захід під назвою «Вечорниці на філфаці». Здавалося б, чим могли б здивувати організатори заходу?

Чи не першою несподіванкою став цикл львівських колядок та щедрівок у виконанні 12-ої групи під керівництвом енергійного Олександра Михайловича Ратушняка.

Справді порадував і зірковий дует - декана факультету Людмили Петрівни Кричун та її заступника Ольги Леонідівни Кирилюк, які вразили душевним виконанням українських народних пісень.

Окрім духовної їжі, гості смакували варениками, млинцями та пиріжечками. А щоб трошки роззнайомити і повеселити гостей на допомогу прийшли конкурси та ігри. Одним з таких був конкурс «Комплімент», де хлопці вправлялись у вмінні задурманити дівчині голову словами.
Окремо хотілося б подякувати нашим гостям з ДЛАУ., які приязно відгукнулись на запрошення, більш того взяли активну участь - було і кусання калити, і гадання, і козу водили, неперевершеною була й Меланка, яку майстерно зіграв один з наших гостей, і , мабуть, спокійно міг би позмагатися із самим Ді Капріо за престижну премію «Оскар».

Захід видався дуже затишним, жива пісня лилась, а на душі ставало тепло від того, що ще живуть українські традиції в наших серцях.

Марія Зобенко, культорг факультету

Інформацію надано факультетом філології та журналістики

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись