• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини університету

Хелоуін на факультеті філології та журналістики

31 жовтня студрада факультет філології та журналістики порадувала своїх студентів низкою заходів присвячених таємничому святу Хелоуін.  З самого ранку настрій піднімала Аліна Анохіна, студентка 32-ї групи, у ролі  вишуканого вампіра, який пропонував усім охочим підняти собі настрій солодощами з цікавими передбаченнями. Другий етап святкування продовжився о 18.00 цікавим квестом по таємних закутках 5-поверхового корпусу. Локації квесту були заховані в найнесподіваніших місцях: буфет, підвал,  пам’ятник Т.Шевченку на другому поверсі і навіть у нашого вірного та відважного охоронника.

На цьому ініціатори заходу не зупинилися й організували перегляд фільму жахів, який просто ідеально вписався в атмосферу химерного  Хелоуіну. Після фільму було оголошено результати квесту: з невеличким відривом перемогла команда «Святий йожик», з чим їх щиро вітаємо!!!

Окрема подяка виноситься деканові факультету Людмилі Петрівні Кричун та доценту кафедри лінгводидактики та іноземних мов Ользі Борисівні Козій за терпіння, розуміння та підтримку в проведення заходу.

Марія Зобенко, студентка 32-ї групи

 Інформацію надано факультетом філології та журналістики

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись