• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини університету

Нові таланти факультету філології та журналістики

Початок навчального року це завжди нові обличчя, які бажають якнайкраще проявити себе у вищому навчальному закладі. На парах студенти-першокурсники демонструють знання, а після пар   свої таланти на сцені. І перша можливість проявити себе як творчу особистість   це "Вернісажі талантів", які проходять на всіх факультетах. Факультет філології та журналістики очікував черговий святковий концерт і не розчарувався, адже студенти-новачки показали свою багатогранність. До того ж, це не просто концерт, а конкурс, переможці якого братимуть участь у головному "Вернісажі" університету.

Свято  розпочалося танцювальною постановкою студентки 4-го курсу Дарії Рогової, без котрої не проходить жоден концерт на філфаці, та  Аріни Бондіні під пісню “Little party never kill nobody”, вони привнесли трішки джаз-фанку у «Вернісаж». 13-та група розпочала конкурсну програму драйвовою піснею «Ми змінемо світ». Феєричним та спекотним (східний танець!) був виступ студентки 12-ї групи Анастасії Рєщікової. Також з’явилась у нас на факультеті  юна гітаристка Анастасія Бойко, яка виконала романтичну баладу.

Дуже запам’ятався глядачам виступ Ганни Колтунової (11-а група), адже студентка продекламувала власний ліричний вірш. Усе авторське цінується вдесятеро більше, тим паче, вірш був дуже відвертим – про розлучення і непідробні почуття учасниці.  Ганно, Ганно, ти ще не знаєш, наскільки в нас на факультеті цінуються поети, тому готуй нові рими, ми будемо раді послухати тебе знову! Ніжно зачепила потаємні струни душі глядачів і Каріна Ченцова, яка виконала дуже чуттєву пісню «Лелеча доля».

За гумористичну програму відповідали Аліна Терещенко з її гуморесками та новоспечена команда КВН «Без капітана», яка смішила зал своїми мініатюрами про заселення в гуртожиток, пафос маловідомих поетів та будні на парах.

Конкурсантка від 11-ї групи Дар’я Волкова  надзвичайно гарно виконала одну із улюблених пісень студентів-філологів «Човен». Окрім цього, дівчина спробувала себе в ролі ведучої разом із харизматичним студентом 2-го курсу, який навіть танцював між номерами, Артуром Періханяном, учасником команди КВН «Принцеси». Не обійшлось і без капітана  «Принцес». Усе літо Олександра виступала в нашому місті та в Одесі зі своїми комічними монологами, а тепер настав час показати, що таке «стенд-ап» і у своєму університеті.

Концерт був організований під чуйним керівництвом нових культоргів факультету Ксенії Воробйової та Анастасії Мазуренко. У кінці свята оплесками глядачів було обрано переможця"  Вернісажу талантів",  ним стала 12-та група.

Олександра Крикун,
студентка 42-ї групи факультету філології та журналістики 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись