• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини університету

Кіровоградські студенти їздили до Кривого Рогу для обміну досвідом

img 06Перший місяць навчання завершився надзвичайно продуктивно, не тільки для студентів нашого вишу, але й для більшості представників українських педагогічних університетів.

30 вересня делегація в кількості двох представників студентської ради, Шевченко Марини та Мозгової Анастасії, відправились на форум до Кривого Рогу, з нагоди святкування 85-річчя Криворізького педагогічного інституту.

Протягом трьох днів студенти мали змогу якомога більше дізнатися корисної інформації як для саморозвитку, так і для університету загалом.  Першим пунктом програми, була зустріч з ректором Криворізького педагогічного інституту – Шрамко Ярославом Владиславовичем, за його словами головною метою вишу, на даний момент, є набуття статусу Державного педагогічного університету, адже боротьба за його автономію триває вже досить довгий проміжок часу.

Наступні декілька годин делегати мали змогу відвідати художньо-графічне відділення факультету мистецтв. У програмі були: екскурсія виставковими залами, екскурсія до художнього музею факультету мистецтв та огляд мистецьких робіт викладачів  і випускників Криворізького педагогічного інституту. Гостям були представлені виставки мистецьких робіт у форматі openairтаworkshops. Основним куратором даного заходу була голова студентської ради інституту — Марія Літвінова, яка відповідала не тільки за культурно-масові заходи, а й за дозвілля запрошених.

Безперечно, усі делегати були захоплені ювілейним концертом, що був присвячений 85-річчю Криворізького педагогічного навчального закладу. Усі присутні були вражені розмаїттям та самобутністю номерів, які були просякнуті патріотичним духом і любов’ю до свого інституту. До складу виступаючих ввійшли як студенти, так і викладачі та випускники, які прийшли привітати улюблену альма-матер з ювілеєм.

Гарним завершенням такого продуктивного дня була екскурсія «Кривий Ріг – моє місто!». Відомий криворізький екскурсовод та завідувач кафедри фізичної географії Володимир Казаков розкрив делегатам усі принади металургійного серця України. Нажаль, чи на щастя, стереотип про місцеве «зелене небо» та «червоних горобців» був спростований.

Наступні два дні були насиченими продуктивною роботою у молодіжній школі лідерства «Прояв». Тренінги проводили: Майорниковий Демид, який очолив тренінг з формування мотивації лідерства «Створи себе сам», та Лашенковою Оксаною, головою студентської ради Полтавського педагогічного університету, яка допомогла сформувати справжній колектив в імпровізованій студентській раді за допомогою тренінгу «Команда - це поєднання кожного «Я»».

Останній день перебування делегатів відзначився тренінгами з мотивації досягнень,а саме таких як: Стресменеджмент, Мистецтво впливу (Тренінг асертивності) та Мистецтво розподілу часу (Таймменеджмент). Дані заходи були проведені кандидатами психологічних наук Чаркіною О.А. та Шестопаловою К.М.

Величезну подяку висловлюємо голові студентської ради Марії Литвиновій та  членам студентської ради Криворізького педагогічного інституту   за комфортну атмосферу  і гостинність, окреме спасибі за організацію святкової вечірки «Пєду – 85!», на якій були присутні делегати та всі студенти ВНЗ.

Автор: Марина Шевченко

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись