• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини університету

Не бійся заглядати в методичний кабінет…

wp_000543.jpg«Не бійся заглядати у словник», – сказав Максим Рильський, а ми говоримо: «Не бійся заглядати в методичний кабінет, юний філологу!», адже в ньому все для тебе! Методична скарбничка протягом багатьох років наповнюється, у ногу з часом та інноваційними технологіями оновлюється, збагачується передовим досвідом учителів, зразками праць найкращих педагогів-словесників – усе це неодмінно стане у пригоді кожному, хто хоче стати справжнім учителем, адже, за словами Василя Сухомлинського,  вчитель готується до хорошого уроку все життя.
У сучасній школі мультимедійні засоби займають вагоме місце. У методичному кабінеті кожному відкрий доступ до відео- та  аудіоресурсів, до електронних розробок традиційних і нетрадиційних уроків. 
При підготовці до практичних занять із методики української мови студенти щоразу отримують цікаву теоретичну інформацію, поради щодо конкретної теми, завдань, знайомляться із  зразками уроків, виховних позакласних заходів з української мови і літератури. 
Ти ще не філолог,  ти тільки вчишся? Приходь за знаннями в методичний кабінет. І тобі відкриється скарбничка досвіду найкращих педагогів! Будьмо хорошими вчителями!
 
Ганна Дудник, студентка 32-ї групи
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись