• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини університету

Поетичні таланти факультету сяють у місті

dsc_07361.jpgУже традиційним поетичним змаганням у нашому місті є «Битва поетів» у галереї «Єлисаветград», де кожен, хто пише вірші, може позмагатися за перше місце та звання «Поета місяця», а кожен, хто просто любить поезію та має бажання дізнатись про місцеві поетичні таланти, прийти послухати та чудово провести вечір. 

Незмінний організатор «Субот в Єлисаветграді» та «Поетичних серед» –випускник нашого університету, факультету історії та права, – Денис Гуменний. Модератором кількох останніх «Битв поетів» в галереї «Єлисаветград» є магістрант факультету філології та журналістики, неодноразовий переможець тих самих «битв», поет і музикант – Кирило Поліщук, а в місті ширше відомий як Поль Іщук. Серед учасників змагання також були наші студенти – Олег Козупляка та Артем Луценко. Олег вперше читав свої поезії на «сцені» галереї, але незважаючи на свій дебютний, трохи несміливий виступ, хлопець потрапив до фінального туру «битви».

Переможцем лютневої «Битви поетів» (20 лютого) став студент першого курсу 13-ї групи факультету філології та журналістики – Луценко Артем! Хлопець вже неодноразово брав участь у «Поетичних битвах» у галереї «Єлисаветград» і «Поетичних батлах» в університеті, але чомусь перемога завжди вислизала з рук Артема за крок до першого місця. І нарешті, цей Еверест йому підкорився! Тому ми щиро вітаємо Артема з перемогою та званням «Поета лютого», бажаємо творчих досягнень і незмінного терпіння!

«Битви поетів» у галереї «Єлисаветград» проходять щомісяця та запрошують брати участь поетів, які хочуть, щоб їх почули. Переможців та учасників «поетичних битв» можна знайти на сторінках культурно-літературного онлайн журналу «шTOPOR».

Нетребенко Вікторія, студентка 52-ї групи

dsc_06911.jpgdsc_07001.jpgdsc_07081.jpgdsc_07301.jpgdsc_07391.jpg

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись