• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини університету

КОНКУРС «ШКІЛЬНА ЖУРНАЛІСТИКА – 2013»

Факультет філології та журналістики Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка запрошує учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів Кіровоградської області взяти участь у Конкурсі "Шкільна журналістика", який буде представлений у трьох номінаціях:

  • "Майбутній журналіст"
  • "Наша газета"
  • "Фотожурналіст"

До складу журі входять декан факультету, доцент Л.П. Кричун; завідувач кафедри видавничої справи та редагування, доцент Н.М. Фенько; заслужений журналіст України, голова обласної організації спілки письменників України В.В. Бондар, головний редактор інформаційно-аналітичного порталу «Перевесло», власний кореспондент газети «Дзеркало тижня» Світлана Орел.

Для участі в Конкурсі необхідно до 22 березня 2013 року надіслати поштою або передати власноруч роздруковані матеріали із заявкою (форма додається).

Адреса: Україна 25000 Кіровоград, вул. Шевченка, 1, кафедра видавничої справи та редагування (аудиторія № 409 п'ятиповерхового корпусу).

Визначення переможців і вручення призів відбудеться 28 березня 2013 року в аудиторії № 410 (п'ятиповерховий корпус) о 14:20. Окрім учасників, запрошуються всі бажаючі.

 

ВИМОГИ до матеріалів:

"Майбутній журналіст"

До конкурсу приймаються індивідуальні журналістські матеріали актуальної тематики, які раніше не публікувались. Жанр публікації обирається автором.

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ СТАТЕЙ

  1. Обсяг: 1-2 сторінки формату А-4.
  2. Шрифт: Times New Roman, 14 кегль, інтервал 1,5. Поля: з усіх боків – 2 см. Також приймаються розбірливі рукописи.
  3. Розміщення: у верхньому лівому куті вказати прізвище й ім'я автора та назву навчального закладу. Нижче великими літерами – НАЗВА. Далі з нового рядка основний текст.

"Наша газета"

До конкурсу приймаються газети, створені учнівськими редакційними колегіями, адресатом яких є підліткова або юнацька аудиторія.

Вимоги до газет: оригінальність, актуальність і оперативність представлених матеріалів. Бажаною є чітка рубрикація видання.

Технічні вимоги до оформлення газет визначаються учнівськими редакційними колегіями і залежать від форми випуску (до Конкурсу приймаються і зверстані за допомогою спеціальних програм видання, і створені вручну стіннівки).

"Фотожурналіст"

До конкурсу подаються роздруковані фотографії (надається перевага жанрам фотожурналістики: фотозамітка, фоторепортаж, фотонарис), формат за вибором автора, але не менший 10 × 15.

За додатковою інформацією звертайтеся до координатора Конкурсу, доцента кафедри видавничої справи та редагування Круть Ірини Юріївни за телефоном 050 919 91 53.

З надією на плідну співпрацю

Оргкомітет.

Форми заявок для учасників у вкладеному файлі.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись