• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини університету

Крапля поезії серед тижня

1p1010012.jpg

  Галерея «Єлисаветград» відома в нашому місті не лише своїми незвичайними виставками, а й проведенням різних музичних та літературних заходів, одним із яких є «Битва поетів». У цьому конкурсі може взяти участь кожен, хто пише вірші та бажає, щоб їх почули.

 

Переважна більшість конкурсантів «Битви поетів», яка проходить в галереї, є її постійними учасниками. П’ятого грудня до когорти молодих поетів Кіровограда приєдналися відразу декілька новачків.

Одним із таких дебютантів був студент 13-ї групи факультету філології та журналістики КДПУ ім..В.Винниченка Артем Луценко. Чуттєва та ніжна поезія Артема, трохи наївна, але прониклива, не залишила нікого байдужим і принесла йому друге почесне місце.

Перше ж місце дісталося вже «ветерану», багаторазовій переможниці «поетичних битв» - Аліні Андреєвій.

На мою думку, Артем поступився переможниці лише в майстерності виконання поезій (досвід узяв своє), але в нього попереду ще багато перемог, адже це його перша, а не остання «битва». Якщо ж урахувати виступи поетів-початківців, які взяли участь у конкурсі, то Артем став переможцем у номінації «Поетичний дебют».

Від імені всього факультету філології та журналістики вітаємо Артема та бажаємо подальших перемог, творчих злетів та невтомної музи!

До речі, поезії переможців та інших учасників «Битви поетів» у галереї «Єлисаветград», серед них і Артема, можна знайти у випусках незалежного електронного журналу "шTOPOR".

Вікторія Нетребенко, студентка 52-ї групи

1p1010009.jpg 1p1010012.jpg
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись