• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини університету

Сюрпризи бібліотеки Бойченка

Звичайно, кожен бачив квіти, які можуть надихати на вчинки, підіймати настрій, нагадувати приємні моменти життя…

Здавалося, дощовий жовтневий день понеділка асоціюватиметься в нас, студентів факультету філології та журналістики, із сірим небом та краплями дощу на асфальті,  але все змінили квіти! Навіть у найпохмуріший день вони можуть внести свої барви.

Зруйнували наші стереотипи майстри, запрошені на виставку квітів, що відбулася 28 жовтня в бібліотеці ім. О.Бойченка.

Сагайдак Галина Павлівна, Радковський Анатолій Володимирович, Висоцька Людмила Олександрівна показали майстер-класи з виготовлення квітів за допомогою тканини, солодкої мастики та солоного тіста. Кожен бажаючий (а бажаючих виявилося багато) мав змогу спробувати себе в цій справі під керівництвом асів.

Зачарувала учасників свята і гарно прикрашена зала осінніми квітами: хризантеми, чорнобривці, айстри  допомогли нам поринути в польовий світ Кіровоградщини та відволіктися від сумного пейзажу за вікном. 

Відвідини бібліотеки завершилися обміном подарунками. Вдячні гості презентували бібліотеці вазу з квітами, власноруч зроблену з солоного тіста. Кожна квітка в ній була індивідуальна, адже створена з усією душею. Працівники бібліотеки, у свою чергу, подарували гостям свята частинку домашнього затишку та тепла у вигляді квіткових букетів.  

Галина Кочерга, студентка 42-ї гр

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись