• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини університету

Зі святом, рідний факультете!

83-й День народження факультету! Цьогоріч новинкою філфаківських родзинок була скринька побажань і привітань. Перед святковим концертом кожен студент, викладач міг привітати рідний факультет, сказати теплі слова та виразити вдячність. Найцікавіше читайте нижче!

Студенти 43-ї групи: Любий факультете! Нехай твої студенти не занепадають духовно, як зредуковані. Хай завжди будуть доповненням у будь-якій сфері, як вставлені конструкції. Хай знання, здобуті на цьому факультеті, не покидають студента, як ніколи не покидають дієслова-зв’язки складений дієслівний присудок. Даруємо тобі такі ж усмішки, як дарував нам ОВишня, і такі ж високі почуття, які переживали ми, читаючи Ліну Костенко.

Інкогніто: Я бажаю рідному факультету, щоб це був не останній його День народження. Процвітання, гарних студентів та нових проектів! Люблю тебе, філфак!

Арбузний Сахар: Що можна побажати факультету, у якого все є? Є успішні студенти, є кваліфіковані і досвідчені викладачі, є  цікаві та креативні люди взагалі. Напевно я побажаю факультету і далі процвітати та випускати у світ розумних, інтелігентних вчителів і креативних та ініціативних редакторів.  P.S: А також:  лише на філологічному факультеті такі гарні дівчата!.

Інкогніто: Нехай новий день твого життя буде для тебе, як свято. Нехай кожен твій студент дарує тобі посмішку, яскраві емоції. Бажаю тобі таких студентів, якими ти зможеш пишатися так, як батьки пишаються своїми дітьми. Яскравого й незабутнього свята, друже! Світового визнання і міжпланетної слави!

Поліщук Дарія, студентка 3-го курсу: Рідненькому факультету філології та журналістики! Щоб наступні студенти були такими ж хорошими і творчими як ми, викладачі залишались такими ж добрими, а їхнє почуття гумору, яке так допомагає вчитися, не зникало ніколи.

Інкогніто: Рідний філологічний факультет… Сюди кожен день хочеться приходити не тільки заради пар, а й заради великої сім’ї творчих, цікавих та креативних людей. Сонечка вам і трохи дощику, аби була веселка! Вітаю!

Фенько Наталія, викладач: Вітаю рідний факультет! Це єдине місце, де мені завжди весело. Веселімося, бо ми того варті!

Панченко Олександра, студентка 3-го курсу: Щастя!!! Всім!!! Багацько-багацько щастя! Веселково-яскравих днів, приємних моментів, щирих посмішок, теплих слів!

Катя Ромашка: Бажаю рідному факультету довгих років існування та багато-багато розумних студентів! І сумно, що я вже із ним скоро попрощаюся…  Люблю свій факультет!

Інкогніто: Дорогий факультет! Я тобі бажаю вічного процвітання, наснаги, миру і добра, випустити ще не одне покоління вчених, філологів, письменників.

4 курс: Рідному факультету! У рамках єдності змісту та форми повернення до п’ятибальної системи, адже зміст і так досконалий.

Інкогніто: Мій ріднесенький філфак, не кохав нікого так.

Фока Марія, викладач: Рідний факультете філології та журналістики! Успіхів! Процвітання! Удачі!

Анонім: Прохання у зв’язку з днем факультету: відмініть стобальну систему!!!

Збирала побажання Світлана Дубина, студентка 34-ї групи

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись