• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення

УВАГА! ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ПРИЗНАЧЕННЯ ІМЕННИХ СТИПЕНДІЙ ВЕХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 16 березня 2007 року №774-V “Про встановлення іменних стипендій Верховної Ради України для найталановитіших молодих учених” призначається 30 іменних стипендій Верховної Ради України для найталановитіших молодих вчених (далі -Стипендії) віком до 35 років, які успішно пройшли захист докторської дисертації або підготували матеріали, що прийняті до розгляду спеціалізованою вченою радою для захисту докторських дисертацій, у  розмірі 2 тис. грнивень щомісяця кожна.

Вік претендентів на 1 червня 2015 року не повинен перевищувати 35 років.

Стипендії можуть призначатися повторно. Необхідно надати рекомендації 2 докторів наук, обізнаних з діяльністю претендента.

Претенденти на отримання Стипендії висуваються з числа молодих вчених, які проводять фундаментальні дослідження з пріоритетних напрямів науки і збагатили її визначними науковими здобутками.

Термін подання претендентів до науково-дослідної частини університету — 24 квітня 2015 року для розгляду на Вченій Раді 27 квітня 2015 року.

Консультації та більше інформації можна отримати за тел. (2-05), 22-56-74 або в  п'ятиповерховому корпусі каб. 213 —  Лівицька Інна Адамівна

Інформація надана науково-дослідною  частиною

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись