Інструменти доступності

  • вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення

Безкоштовні вебінари для українських вчених

Компанія Clarivate проводить безкоштовні вебінари для українських вчених з питань використання платформ Web of Science та Scopus. Заходи проводяться на платформі ZOOM українською мовою. Бажаючі можуть зареєструватися за покликанням і пройти навчання.

Заплановані вебінари:

17 жовтня
Тема: Розширений пошук у
Web of Science та додаткові колекції (підготовка до сертифікації)

Тези: У рамках підготовки до програми сертифікації відпрацюємо розширений пошук у Web of Science Core Collection, зокрема аналіз здобутків установи та роботу з додатковими базами на платформі. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

10:15–11:15
Реєстрація:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_u8AnjzkgRuarKDPORHFtOA

22–25 жовтня 

Тестування  всеукраїнської програми сертифікації

24 жовтня
Тема: Консультація до сертифікації (за консультацію сертифікат не передбачено)

Тези: З 22 до 25 жовтня проходитиме онлайн програма сертифікації по Web of Science (детальна інформація згодом). Учасникам у зручний для них час зможуть пройти онлайн тестування, визначити свої вміння, і, за умови отримання достатньої кількості балів, – отримати підтвердження впевненого користувача Web of Science. Протягом консультації ми розберемо алгоритм виконання тестових завдань та виконаємо аналогічні завдання. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

10:15–11:15
Реєстрація:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_WLH238fdQmucNHqtffse1A

Research Smarter

31 жовтня

Тема: Підтримка відкритих дослідницьких ініціатив перевіреними процесами, даними та інструментами.

Тези: Перехід до відкритих досліджень є ключовою тенденцією. Академічній спільноті потрібен доступ до надійних досліджень незалежно від моделі публікації. Науковці хочуть мати можливість прочитати повний текст статті в один клік, отримувати доступ до первинних даних. Знати, що фінансування можна відстежувати та прозоро. Приєднуйтесь до цієї сесії, щоб дізнатися, як у Clarivate підтримують цілі відкритих досліджень, поєднуючи ресурси і зробити процес наукових досліджень швидшим, надійнішим і прозорішим.

10:15–11:15
Реєстрація:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_XKs_s-cMT4SN4Dwd4QEJaw

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись