• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Радіопередача фіз-мату, присвячена пам'яті загиблим

На фізико - математичному факультеті, студентська рада розпочала цикл радіопередач. Перша передача була присвячена світлій пам’яті шанованих загиблих: ректора КДПУ Віталія Івановича Завіни та декана факультету історії та права Філаретова Віктора Миколайовича.

Зміст передачі поданий нижче:

 Добрий день шановні студенти і викладачі! Сьогодні студентська рада фізико-математичного факультету розпочинає цикл радіопередач, які проводитимуться щосереди на великій перерві різними групами.

Нещодавно минув день Святого Валентина – свято кохання. У цю зимову пору нам так не вистачає тепла і любові, а цей день приносить радість в наші серця.

Як сумно стає на душі, коли розумієш, що не всі святкували це свято. Життя - складне і незбагненне явище. Буває так, що людина стоїть на порозі власного розквіту, але зненацька все змінюється. Іноді - трагічно. Нещодавно перестало битися серце нашого ректора, досвідченого й висококваліфікованого педагога, мудрого керівника й великого життєлюба Віталія Івановича Завіни. Усі, хто знав цю людину, любили й поважали його за чуйне ставлення до людей, безмежну душевну щедрість, мудрість і оптимізм. Він любив життя, любив наш рідний університет, любив всіх студентів. Світла пам'ять про Віталія Івановича Завіну назавжди збережеться в наших серцях.

І ми Присвячуємо йому цей вірш :

Если град зашумит с дождём,
Если грохнет шрапнелью гром,
Всё равно я приду на работу,
Будь хоть сто непогод кругом.


Если зло затрещит мороз,
И завоет метель, как пёс,
Всё равно я приду на работу,
Хоть меня застуди до слёз.


Если кривда блеснет, как нож,
И швырнет меня в жар и дрожь,
Всё равно я приду на работу,
Не поверя в навет и лож.


Если я попаду в беду,
Если буду почти в бреду,
Всё равно я приду, вы слышите?
Добреду, доползу… дойду !


Ну а если пропал мой след,
И пришел без меня рассвет,
Я прошу: не сердитесь, не надо!
Зна
йте, что просто меня уже нет…

Давайте вшануємо пам'ять наших загиблих ректора Завіну В.І. та декана факультету історії та права Філаретова В.М. хвилиною мовчання...

Радіопередачу підготували і вели студентки 37 групи: Заворуєва Олена, Єсман Ірина, Дроздова Маргарита і студенти 17 групи Блохін Олег та Ліходєєва Ірина.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись