• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Перший Internet-фестиваль аматорського кіно

УВАГА! УВАГА! УВАГА!
В Україні проходить перший Internet-фестиваль аматорського кіно!
З 5 по 20 березня 2011 року Молодіжний фестиваль аматорського кіно «РАНОК», започаткований студентами Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, відкрив Online – Кінозал аматорських фільмів: www.kinoranok.org.ua.

До Вашої уваги - 40 фільмів-претендентів на визначення переможця Internet-голосування кінофестивалю «РАНОК». Усі фільми, незалежно від жанру кіно роботи і номінації, змагаються за Нагороду переможця Internet-голосування! Її отримає фільм, який набере найбільшу кількість балів від глядачів.

Мета кінофестивалю – привернути увагу до найгостріших соціальних проблем, котрі часто ігноруються суспільством і, в результаті, трансформуються в норму нашого життя.

Отже, марафон розпочався!
До Оргкомітету фестивалю на конкурсний добір надійшло 97 фільмів із 20-ти населених пунктів України, шести міст Росії та з міста Холон, Ізраїль.
На конкурс представлені кінострічки молодих незалежних режисерів, об’єднаних спільною ідеєю – виявлення та висвітлення соціальних проблем сучасного суспільства, таких як захист прав людини, тварин, навколишнього середовища та ін. Роботи молодих кіноаматорів акцентуються на тому, що кожна людина несе відповідальність за все, що відбувається довкола і може позитивно впливати на суспільство.
Ознайомитися з конкурсними фільмами, а також стати членом незалежного Журі можна на сайті кінофестивалю, а також на кінопоказах 6 квітня, під час проведення кінофестивалю «Ранок» у стінах нашого вишу. Переможці будуть оголошені на Церемонії нагородження.
Запрошуємо в Online - КІНОЗАЛ. Бажаємо приємних переглядів і цікавих дискусій!

Оргкомітет молодіжного фестивалю аматорського кіно «РАНОК».

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись