• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Вітаємо переможців та лауреатів!

18 червня 2013 року відбулися засідання конкурсних комісій із розгляду матеріалів, поданих до участі у III турі конкурсу на краще навчально-методичне забезпечення навчальної дисципліни у номінаціях «Соціально-гуманітарні дисципліни» та «Природничо-математичні дисципліни».

Переможцями стали:

І місце:

у номінації «Соціально-гуманітарні дисципліни» – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови Демешко  І. М.  за комплект навчально-методичного забезпечення дисципліни «Теоретичні основи сучасної української літературної мови».

ІІ місце:

у номінації «Соціально-гуманітарні дисципліни» – кандидат філологічних наук, доцент кафедри практики германських мов
Ляшук  А. М.  та кандидат філологічних наук, доцент кафедри практики германських мов Іваненко Н. В.  за комплект навчально-методичного забезпечення дисципліни «Практика усного і писемного мовлення англійської мови з філологічним читанням».

ІІІ місце:

у номінації «Соціально-гуманітарні дисципліни» – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри музично-теоретичних та інструментальних дисциплін Стратан-Артишкова Т. Б.  за комплект навчально-методичного забезпечення дисципліни «Музичне мистецтво в контексті художньої культури».

 

Переможці та лауреати нагороджені грамотами університету та грошовими преміями.

 

Оргкомітет

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись