• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

День науки в університеті

Традиційно в третю суботу травня ми відзначаємо День науки в Україні. В рамках цієї події 16 травня 2013 року у залі для наукових працівників бібліотеки КДПУ ім. В.Винниченка відбулася зустріч ректорату з докторами наук, професорами нашого університету.

На початку зустрічі прозвучали твори композиторів різних епох у виконанні камерного ансамблю мистецького факультету під керівництвом старшого викладача кафедри музично-теоретичних та інструментальних дисциплін О.Б. Горбенко. Твори виконували студенти: Олександр Шерстюк, Дар'я Мамонтова, Вероніка Кохно, Світлана Кулікова, Денис Федоренко, Катерина Бедняк.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету, доктор філологічних наук, професор О.А. Семенюк.

Доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри всесвітньої історії О.І. Кіян виступив з доповіддю про історію виникнення та розвитку наукових шкіл, а доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри практичної психології Г.В. Дьяконов запропонував запровадити проведення традиційних методологічних семінарів з участю науково-педагогічних працівників університету. Проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор М.І. Садовий виокремив наукові здобутки кожного з присутніх.

До Дня науки в університеті наукова бібліотека підготувала виставки: “Пам'ятки життя та скарбниця найкращих думок” (зал каталогів), “Чудовий світ науки”, “Наукові праці викладачів університету”, Основи наукових досліджень” (зал для науковців), “У світі чудових наук” (природничий зал), “Від перших вершин до наукових висот” (універсальний зал).

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись