• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

«…Ніч. Вулиця. Ліхтар. Аптека… Дніпропетровськ. Рампа. Резонанс…»

Під завісу театрального сезону колектив молодіжного театру «Резонанс» імені Валерія Дейнекіна взяв участь у міжнародному фестивалі театрального мистецтва «Рампа 2013».

«Рампа» – це сучасний парад театрів, яскравих гала-концертів та творчих зустрічей.

Відкриття чергового 21 міжнародного фестивалю молодіжних театрів «Рампа 2013» відбулося в Дніпропетровську – 22 квітня.

За традицією святкова церемонія відкриття пройшла в приміщенні театру російської драми імені Максима Горького.

Конкурсну програму фестивалю відкривали: гості з Республіки Білорусія, театр «Сатрап» з трагікомедією «Дикий Захід» за п'єсою М. Макдонаха. Це яскрава трагікомедія, що закликає задуматись про прості людські цінності.

Гравцем першого дня стали і представники Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка – молодіжний театр «Резонанс» імені Валерія Дейнекіна з постановкою «Хтось повинен піти» за мотивами В. Красногорова.

Потрібно сказати, що цього року «Рампа» розширила свою географію. Загалом на фестивалі були представлені 13 колективів із України, Росії та Білорусії. Вперше на карті фестивалю були: Кострома та Смоленськ. Дебютантами на сцені Дніпропетровського театру імені М. Горького були 8 театрів, в тому числі і наш.

Спеціальними дипломами лауреатів за акторську роботу були відзначені учасники театру «Резонанс» Олег Мазурик та студентка 3 курсу університету Алевтина Сторожевська.

Кращу жіночу роль другого плану отримала художній керівник театру Ірина Дейнекіна.

Висловлюємо вдячність оргкомітету фестивалю «Рампа» та щиросердно вітаємо переможців!!!

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись