• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ МИСТЕЦЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ В РОБОТІ “ДИТЯЧОЇ ФІЛАРМОНІЇ”

17 квітня у залі Кіровоградської обласної філармонії відбувся концерт для учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Кіровограда за участю студентів та викладачів мистецького факультету.

Концерт було присвячено 45-річчю заснування музично-педагогічного та 10-річчю мистецького факультету університету. Він проходив у межах проекту обласної дитячої філармонії“Обери свій шлях в мистецтві” і був спрямований на орієнтацію молоді на професію вчителя музики.

На одній сцені зустрілися солісти-випускники факультету (Я.Страшной, Л.Бушмакіна, І.Клоц, П.Бєлєнікін,О.Козачинський, Н.Камінська) та студенти, які навчаються зараз (академічний жіночий хор, О.Власюк, І.Ілючек, С.Шевченко, М.Козонак, Т.Яковенко С.Маркович, Н.Синенька, М.Дацька.) для того, щоб подарувати глядачам чудовий настрій та гарні емоції.

Варто наголосити, що Кіровоградська філармонія завжди із задоволенням приймає студентів мистецького факультету і надає змогу дарувати свій талант і свою творчість шанувальникам музичного мистецтва.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись