• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Круглий стіл проекту IREX у КДПУ

23 лютого 2011 року декан факультету іноземних мов Олександр Білоус – керівник пілотного проекту з втілення сучасного менеджменту рекрутменту (набору) майбутніх студентів до Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (КДПУ) та Офіс рекрутування абітурієнтів до нашого університету — вітав у стінах КДПУ Лілію Холод – представника Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) м. Вашінгтон, США та Ірину Мірошніченко – координатора освітніх програм IREX в Україні. Лілія Холод та Ірина Мірошніченко обговорили за круглим столом з учасниками програми О.М. Білоусом, В.О. Болілим, В.М. Вовком, А.М. Ляшук, Ю.М. Іщенко шляхи реалізації першої стадії проекту у КДПУ.

 

В офісі рекрутування, який функціонує під керівництвом доцента А.М. Ляшук (випускниці IREX UASP 2010 року) та завдяки плідній праці волонтерів-ентузіастів з усіх факультетів КДПУ, Лілія Холод та Ірина Мірошніченко зустрілися з найактивнішим рекрутером – Л.С. Гаркушею (випускниця IREX 2001 та директор Центру міжнародних зв’язків КДПУ) і зі студентами-амбасадорами нашого закладу: К. Васінкіною, І. Марченко, Д. Харлановою та Д. Должковим, які поділилися ідеями та враженнями від роботи у межах реалізації проекту зі школярами – перспективними першокурсниками нашого університету.

Центр рекрутування абітурієнтів був заснований у КДПУ у вересні 2010 року завдяки гранту, отриманого деканом факультету іноземних мов, доцентом О.М. Білоусом, для здійснення адміністративних реформ у ВНЗ. О.М. Білоус, випускник Програми підтримки адміністрування університетів (UASP), яка координується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Корпорації Карнегі у м. Нью-Йорк (США) в ході відкритого конкурсу отримав грант на реалізацію пілотного проекту покращення менеджменту рекрутменту майбутніх студентів до Кіровоградського державного педагогічного університету.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись