• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

КВК за гуся та пиріг

Поки всіх студентів охоплює страх сесії, яка вже наступає на п’яти, молоді та кмітливі підготували новий заряд енергії та сміху для всіх бажаючих.

Четвертого квітня в актовій залі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка безкоштовно роздавали додаткові роки життя такі команди, як-от: «Скіф» та «Авітаміноз» (факультет історії та права), «Ціпоньки» (факультет філології та журналістики), «Фото на паспорт» (факультет педагогіки та психології), , «Повний Пі»(фізико-математичний факультет) та «Свята інквізиція»(факультет іноземних мов). Коли всі глядачі та судді зайняли місця «згідно куплених квитків», битва розпочалася.

Конкурс на найкращу команду КВК складався з трьох етапів (візитка, розминка та домашнє завдання), кожен з яких мав свої особливості.

Старт, як і завжди за планом, розпочався з обов’язкового «ні пуху, ні пера» і…. перший пішов. Атмосфера розгорілася вже на візитці, яка за регламентом не повинна бути більше, ніж 5 хвилин. І, як показали оцінки, всі учасники «грали за правилами.

Наступним трампліном до перемоги була розминка, яка також підкорилася всім. Та переможцями цього етапу стала команда «Авітаміноз», яка «взяла не тільки якістю відповідей, але й кількістю», - як підсумував Дмитро Крендель (один із членів журі).

І, нарешті, найкропіткішим для всіх учасників було домашнє завдання. На цьому заключному етапі правила стали жорсткішими, адже, якщо учасники затягнули свій виступ більше, ніж на 10 хвилин, судді могли легко відняти 1 бал від загальної кількості балів команди. Тому тут битва вже пішла «не на життя, а на смерть». Наймузичніші домашні завдання, на думку суддів, виявилися у команд «Скіф» та «Ціпоньки», але через брак репетицій (як погодилися самі учасники), тріумфальне «ура» та гуся-скарбничку доля їм не подарувала.

Коли ж всі карти були розкриті, і команди виклалися на повну, настала пора для остаточного підсумку балів команд, та найголовнішого: оголошення переможця. На думку суддів, майже всі команди показали якісну гру, проте було одне АЛЕ, «і цим АЛЕ стала команда «Фото на паспорт», яка своїм майстерно підготовленим виступом, зайняла почесне перше місце за загальною кількістю балів», - так привітав переможців Геворг Месропян ( один із членів журі). Вони відрізнилися не лише тонким англійським гумором, але й високою акторською майстерністю.

Врешті-решт, ніхто із учасників не засмутився, адже всім роздавали величезні пироги зі смачною начинкою.

В цілому, гра була на високому рівні, однак тільки постійний розвиток та вдосконалення зможуть дати бажані результати.

Успіхів Всім!

Панічева Вікторія, 33 група

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись