• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

“Підкорити паркет мовою танців - справа не з легких”

Переможці Міжнародних турнірів з танцювального спорту в місті Рига та Мінську, переможці Всеукраїнських турнірів з танцювального спорту, Чемпіони України 2017 року з танцювального спорту, кандидати у майстри спорту, солісти народного ансамблю бального танцю “Конвалія” та студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка — Іван Гончаренко та Аліна Вустілка.

Палкі та граційні... На паркеті вони показують кожен відточений рух, дивлячись на них, хочеться танцювати з ними. Їхня енергія притягує глядачів і змушує дивитися на них знову і знову. Багато хто каже, що стати Чемпіонами та досягти успіху в танцювальному спорті — легко, головне — мати хист. Але не все так, як здається...  Тренування кожного дня, майстер-класи від кращих хореографів, і все це заради мрії — підкорити найкращі майданчики світу.

Ми готові привітати з новими досягненнями пару Гончаренко — Вустілка, які представляли наше місто 25-26 листопада у WDSF International Open Standart & Latin, WDSF Open Youth Standart & Latin, Міжнародниих, всеукраїнських рейтингових та класифікаційних змаганнях, зайнявши 2 місце серед двадцяти семи пар у категорії Молоді+дорослі Rising stars (висхідні зірки) та вперше взяли участьу категорії International (Міжнародні пари) і розділили місця 22-23 з 37 пар.

Вітаємо з новими перемогами та досягненнями. Бажаємо, аби здійснилася найзаповітніша мрія та підкорилися всі паркети світу, а поки що студенти педагогічного університету доводять усім, що дійсно підкорити паркет мовою танців - справа не з легких!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись