• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Відома українська письменниця Оксана Забужко відвідала з презентацією книги педагогічний університет

Вперше до міста Кропивницький завітала відома письменниця, поетеса, есеїстка та філософ, лауреат літературних премій Оксана Забужко. 23 листопада відбулась прес-конференція у приміщенні театру Кропивницький для презентації нової книги. Звісно, завітати та не поспілкуватися зі студентами  Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В.Винниченка не могла.

На зустріч прийшли ректорат, викладачі, студенти та містяни. Відкрита, щира та емоційна поетеса, презентувала прихильникам її творчості  одразу декілька книжок — збірку вибраних статей та есеїв “І знов я влізаю в танк” про інформаційну війну та доповнену книгу “Шевченків міф Оксани Забужко та його критики”, а також розповіла про нову книгу — роман “Після третього дзвінка вхід до зали заборонений”  та інші свої твори.

Майже двохгодинна зустріч з публікою пройшла “як на одному подиху”. Першу частину презентації письменниці, в притаманному їй стилі “потоку думки” ділилася інформацією про  свої книжки, ділилася враженнями, розповідала історії, згадувала...  Приємна атмосфера одразу зробила невимушене спілкування у залі, тому кожен бажаючий не соромлячись задавав питання Оксані Стефанівні і отримував чесну відповідь.

Опісля презентації  усі охочі мали змогу придбати книжки письменниці та отримати на пам'ять фото та автограф.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись