• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Перше місце команди педагогічного університету “Еліта Кропу” на обласному конкурсі “Студентська ліга”

Вже четвертий рік поспіль відбувається конкурс “Студентська ліга”, яка об'єднує студентів. Цього року в конкурсі взяли участь 50 студентів з п'яти  вищих навчальних закладів. Загалом, захід відбувався у три етапи: перший  - спортивний, який відбувався на базі факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка, другий — інтелектуальний, проходив  у приміщенні обласної ради, де студенти могли проявити свою кмітливість, а саме: розгадування кросвордів, диктант, інтелектуальні ігри та інше, а третій — творчий етап з підведенням підсумків та нагородженням кращих.

Заключний концерт відбувався в актовій залі ЦДПУ ім. В. Винниченка, тому наша команда хвилювалася ще більше: “Сьогодні ми виступаємо у “рідній домівці” та, можна сказати, захищаємо честь педагогічного університету і ще раз доводимо, що наші студенти - найсильніші, найрозумніші та  найкреативніші. Ми довго готувалися, тому думаємо, що покажемо гарний результат”, - поділився враженнями один з учасників команди. Завданням третього етапу було представити свій навчальний заклад та показати театральну постановку: “Викладач очима студента”.

За суддівськими результатами, з великим відривом за балами, перше місце виборола команда ЦДПУ ім. В. Винниченка  “Еліта Кропу”.

У трійку лідерів серед кропивницьких вишів також увійшла студентська команда Донецького національного медичного університету, яка посіла 2 місце, та команда Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету, яка здобула 3 місце.

Кубок команді-переможцю вручив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Вітаючи учасників обласного студентського конкурсу, він відзначив, що, незалежно від того, яке місце здобула кожна команда, всі вони вже є переможцями, адже пройшли складні випробування і достойно представили свої навчальні заклади.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись