• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Святковий концерт до Дня студента (Фоторепортаж)

17 листопада студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім.В.Винниченка мали змогу насолодитись прекрасними виступами першокурсників на загальноуніверситетському огляд-конкурсі "Вернісаж талантів — 2017", які стали лауреатами гала-концерту. 

Ректорат, ППО студентів, а також декани та заступники деканів з навчально-виховної роботи всіх факультетів привітали студенство з їх "професійним" святом - Днем студента та нагородили грамотами і дипломами за активну участь у громадському житті університету. 
Було оголошено переможців конкурсу на найкращий гуртожиток, блок, кімнату, який проходив у стінах гуртожитків нашого університету. Студенти гідно та креативно боролись за звання кращих. А переможці були нагороджені поїздкою до Карпат. 

До привітань долучився Народний депутат України Олександр Горбунов і подарував одному з блоків, які брали участь у конкурсі, сертифікат на похід у квест-кімнату. 

Від благодійного фонду "Філія добра" було розіграно сертифікати на покупки в Лінії магазинів "EVA" , а також два квиточки на концерт топового співака України PIANOBOY. 

Привітали гостей святковим вальсом від Народного ансамблю бального танцю “Конвалія” та неперевершеними вокальними виступами Марини Качур та гурту "Feel in".

Яна Войтенко,
студентка факультету
філології та журналістики

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись