• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Переможець залишається один: підбито підсумки конкурсу «Суперстудентка-2013»!

Ще не встигли зав’янути тюльпанчики і мімози, подаровані турботливими чоловіками на Міжнародний жіночий день, а студентки нашого університету знову чепуряться та прасують сукні. Воно й не дивно, бо вже 13 березня в актовій залі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відгримів конкурс «Суперстудентка-2013»!

Конкурсна програма містила 5 конкурсів, під час яких кожна з конкурсанток мусила якнайкраще проявити себе. Перший конкурс – «Презентація» – передбачав представлення учасниць за допомогою групи підтримки, далі – «Конкурс талантів». Не обійшлося й без традиційного «Конкурсу купальників», різким контрастом до якого став «Інтелектуальний конкурс» (недарма ж кажуть, що щастя без розуму – торбина дірява). Заключним етапом був вихід учасниць у вечірніх сукнях: дефіле красунь та розподілення титулів та подарунків.

Особливо хотілося б відзначити підготовку дівчат до конкурсу талантів. Отут вже учасниці змогли здивувати всіх: і високоповажне журі, і глядачів, і навіть одна одну!

Анастасія Сорокіна (факультет історії та права) та Аліна Салата (фізико-математичний факультет) підкорювали зал своїми ліричними танцями, Наталія Синенька (мистецький факультет) – проникливим виконанням вокальної композиції, а Алла Магда (факультет філології та журналістики) зібрала справжній «girl’s-band», поєднавши читання поезії, гру на гітарі, скрипці та вокал. Відрізнилися від інших учасниць Альона Алєксандрова (факультет іноземних мов), яка презентувала на конкурсі талантів боді-арт, виконаний прямо на очах у зацікавлених глядачів (ну, не прямо-таки на очах, а лише на тілі своєї асистентки), а також Вікторія Босецька (природничо-географічний факультет), яка на один із конкурсів з’явилась із балкону(!), показавши таким чином своє захоплення альпінізмом.

Отак дивували-захоплювали учасниці, неодноразово доводячи, що вони не лише красуні, а й активістки, розумниці, спортсменки… Конкурс вечірніх суконь взагалі ледь не загнав високоповажне журі у глухий кут: всі дівчата як на підбір! Але що поробиш… Діадема та титул «Суперстудентка-2013» повинен дістатись лише одній із них!

Отже, переможницею конкурсу стала Алла Магда, представниця факультету філології та журналістики! Вітаємо її з перемогою та бажаємо підкорення нових вершин!

А що можна сказати іншим дівчатам?.. Ви – на 100% красуні та розумниці!

Краса – поняття досить неоднозначне. Ну, скажіть, як можна визначити, що хтось кращий або гірший? Корона – це більше справа випадку. Сьогодні ти носиш титул, а завтра вже хтось інший… А справжня краса – це особистий магнетизм, харизма, неповторна усмішка та глибина очей. Тому, будь ласка, не забувайте про це! Не зупиняйтесь на досягнутому, зажди прагніть до самовдосконалення! Щодня, щомиті!

Кожна із Вас – красива і неповторна, тож ідіть по життю гордо із цим знанням!

Успіхів Вам!

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись