• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Педагогічний ліцей відсвяткував своє 20-річчя

“20 років — тільки початок! 20-річчя — коротка мить, а попереду стільки нескорених вершин!” - з такими словами вітали педагогічний ліцей 12 жовтня в актовій залі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Цілком достатньо цієї дати, аби подарувати можливість тисячам ліцеїстам здобувати якісну освіту і розвиватися як людина, бо тільки випускники педагогічного ліцею отримують найвищі базові знання з дисциплін та складають ЗНО на найвищий бал.

За 20 років існування ліцей очолювали чотири директори, які також привітали зі святом усіх гостей. Першим директором був Олег Анатолійович Семенюк, який нині є ректором ЦДПУ ім. В. Винниченка, а з 2001 по 2007 роки керівником працювала кандидат філологічних наук, професор Ольга Іванівна Денисенко. З 2007 по 2012 рік ліцей очолив кандидат філософських наук Сергій Петрович Харченко. Нині очолює учбовий заклад - Чередніченко Наталя Юріївна.

Концертна програма була насичена яскравими музичними та хореографічними номерами. Ліцеїсти вражали талантами та оригінальними номерами: танцювальні мікси, музично-хореографічні постановки, відеозвернення від учнів — це все прикрашало та вражало глядачів у залі.

На другий день, зранку, ліцеїсти разом з викладачами та керівництвом на площі В. Винниченку випустила в повітря кульки з криками:”Ура!”.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись