• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Звітно-настановча конференція з навчальних польових практик

5 березня відбулася традиційна щорічна звітна конференція з навчальних польових практик студентів спеціальності «Географія*». За минулий рік було зроблено титанічну працю з підготовки та проведення навчальних практик в усій Україні. Враженнями від польових виїзних та невиїзних практик ділилися викладачі та студенти старших курсів природничо-географічного факультету.

Проведенням та організацією конференції займалися керівники польових навчальних практик. Із вітальним словом виступили завідувач кафедри географії та геоекології, професор Кривульченко Анатолій Іванович, декан природничо-географічного факультету, доцент Клоц Євген Олександрович.

Студенти нинішнього II курсу ознайомили присутніх із особливостями проходження навчальної польової практики на території НПП “Бузький Гард” (доповідачі — Горецький І., Перевєдєнцев В., Дудник А., керівник практики — к.г.-м. н., доц. Вовк В.М.). Своїми враженнями та особливостями польової практики на території Західної України поділився студент 31 групи Тарануха С. та керівник практики к.г.н., доц. Домаранський А. О. Про особливості польової геоботанічної практики розповіли студентки 31 групи — Скочко О., Куксенко К. та керівник практики — к.б.н., доц. Мирза-Сіденко В.М. Свою презентацію та особливості виїздної польової практики на Півдні України та в Криму представив студент 41 групи  Кумпан А. та к.г.н., доц. Гелевера О.Ф. Про особливості проходження комплексної суспільно-географічної практики в м. Кіровограді розповіли студент 51 групи Слюсаренко В. та керівник практики к.г.н., доц. Семенюк Л. Л. Старший викладач кафедри географії та геоекології, к.г.н. Онойко Ю.Ю. ознайомив із перспективами проведення фізико-географічної польової практики на 3 курсі факультету історії та права. Спілкування проходило в дружній, теплій та веселій атмосфері, чому сприяли туристичні та похідні пісні.

Окрему подяку факультет висловлює декану фізико-математичного факультету, к.п.н., професору Ріжняку Р. Я. за допомогу в проведенні звітної конференції та надання 214 аудиторії.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись