• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Подорож у світ кохання

14 лютого – свято кохання, ніжності, романтики. Студенти КДПУ ім. В. Винниченка в день Святого Валентина уже традиційно обирають найромантичнішу закохану пару.

Повна зала людей, грає музика, останні приготування... Ще хвилина … і подорож починається.

Перша зупинка – «Візитка». Студенти семи факультетів університету презентували свою пару і демонстрували неймовірні таланти.

Головним козирем природно-географічного факультету став гумор. Їх пара хоч і виглядала дещо дивно, проте тримала увагу кожного глядача до останньої хвилини виступу. Відвернути погляд – неможливо, але й побачити щось через сміх, також було важко.

Факультет філології та журналістики представляли студенти 13-ї групи (спеціальність «Видавнича справа та редагування»). Студенти вже в першому конкурсі зуміли продемонструвати не тільки свій акторський талант, а й перші навички майбутнього фаху, створивши книгу історій кохання. Глядачі познайомилися з найцікавішими парами різних поколінь: Тіна і Маска показали запальну латину і деякі елементи циркового мистецтва, Ромео відкрив у собі талант виконання реп-музики, а чарівна Джульєтта відповіла йому музичним зізнанням. І, нарешті,… романтичний монолог Афродіти під акомпанемент ніжного звучання рояля від Ареса.

Загалом це були співочі та танцювальні таланти.

Факультет іноземних мов презентував музичну композицію знайомства пари під акомпанемент гітари.

Студенти факультету фізичного виховання показали свою підготовку й у візитці виконали танець з елементами бойового мистецтва, презентуючи культуру вибраної країни.

Романтична історія кохання, яка підкорила серця суддів і завоювала найвищий бал від них, була інтерпретована студентами фізико-математичного факультету. Ця історія почалась з банального знайомства в соціальній мережі і впродовж виступу студенти встигли показати свої акторські, танцювальні та співочі таланти.

Наступна зупинка – «Зізнання в коханні». Тут, згідно з маршрутом подорожі, починається екскурсія різними країнами й континентами: Грузією, Китаєм, Грецією, Україною, Іспанією, Аргентиною, Індією. Пари мали зізнатись один одному в коханні, презентуючи культуру відповідної країни.

Факультет філології та журналістики повернув глядачів у часи Стародавньої Греції. Студенти показали зустріч Афродіти і Ареса: богиня Афродіта в оточенні своїх подруг-німф постійно відштовхувала палко закоханого бога війни. Проте Амур-невдаха, який з першого разу зміг пронизати серце мужнього Ареса і ніяк не міг влучити в тендітну Афродіту, все-таки знайшов спосіб об’єднати ці серця.

Саме таку романтичну історію пережили артисти, а разом з ними і всі глядачі. Трішки романтики, гумору за смаком і зал аплодує закоханим.

Студенти факультету педагогіки та психології занурили глядачів у таємничість культури Індії. Вони показали легенду про те, як кохання може врятувати дівчину від перевтілення в змію. І тут йдеться не про характер, а про справжню зміну людської подоби.

Представники природничо-географічного факультету продовжили історію своєї чудернацької пари в Грузії.

Не все, що прийшло з Китаю – китайське. Адже культура цієї країни досить якісна і тут є де розгулятися студентам факультету фізичного виховання. Креативу цій молоді не позичати, адже вогняний дракон, що хотів вкрасти наречену виглядав досить природно і яскраво. Але на сцені відбувалася справжня казка, і тому, як зазвичай, все закінчилося добре.

Станція кінцева – «Оголошення результатів». Усі пари-учасники отримали подарунки. А найромантичнішою парою університету стали представники фізико-математичного факультету Фітенко Тетяна (17 група) та Стриживус Анатолій (12 група).

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись