• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Спартакіада “Здоров’я“ – 2013

Уже традиційним є проведення в нашому університеті Спартакіади “Здоров’я“ серед професорсько-викладацького складу та співробітників вишу.

З 15 січня по 13 лютого 2013 року відбулися чергові змагання у двох підгрупах: “А“ – команди факультету фізичного виховання (переможці), кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури (друге місце) і охорони (третє місце) і “Б“ – команди факультетів фізичного виховання (переможці), історії та права (друге місце) та природничо-географічного факультету (третє місце). Напруженими, безкомпромісними (інтрига зберігалася до кінця змагань) виявилися турніри з шахів, шашок, волейболу, дартсу, баскетболу, настільного тенісу, футболу і плавання.

Результати Спартакіади дивись тут.

Команди-учасниці змагань, а також найактивніші члени збірних отримали від профкому університету кубки, грамоти та грошові премії. Нагороди вручали ректор внз проф. О.А. Семенюк, голова профкому доц. Л.В. Пономаренко та голова спортивного клубу “Буревісник“ Л.В. Сиділо. Так, у команді фізико-математичного факультету профспілковий комітет преміював – О.В. Назаренка і В.В. Народового, у команді істориків – В.М. Безверху та О.В. Ломаку, у команді природничо-географічного факультету – Є.В. Онищенка і М.С. Казначєєву, у команді факультету фізичного виховання – С.А. Руденка і О.В. Маркову, у команді кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури – С.В. Мішина і В.В. Демченка, у команді охорони – Р.В. Удовіченко і Р.Р. Абашева.

Хочеться висловити щиру подяку організаторам Спартакіади: спортивно-оздоровчій комісії профспілкового комітету університету (голова – В. Я. Новицький), факультету фізичного виховання, кафедрі фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури, суддям змагань – студентам С. Коліснику, М. Луцов’яту, В. Малику (футбол), Є. Мутелі, В. Роману (баскетбол) та ін.

Профспілковий комітет університету закликає голів профбюро факультетів психолого-педагогічного, мистецького, іноземних мов, філології та журналістики активніше проводити роботу з оздоровлення професорсько-викладацького складу своїх підрозділів, створити спортивні команди для участі в Спартакіаді “Здоров’я“.

У планах профкому – організація міжфакультетських турнірів з окремих видів спорту, можливо, із залученням команд студентів.

Змагальний дух, фізичне оздоровлення, нові враження, самореалізація дають можливість нашим колегам ефективніше проводити вільний час, займатися різними видами спорту в секціях, які працюють в університеті, вести активний спосіб життя, бути оптимістами. Керуймося висловом В. Сухомлинського “Спорт стає засобом виховання тоді, коли він – улюблене заняття кожного“.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись