• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Перші дипломи випускників 2013 року

31 січня 2013 року в приміщенні актової зали Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулося урочисте вручення дипломів випускникам заочної форми навчання післядипломної освіти.

Завдяки спільним зусиллям студентів, викладачів, роботі заочного відділу отримали другу вищу освіту 70 осіб, із них 6 – відмінники навчання: факультет іноземних мов – Ступак І.П., факультет філології та журналістики – Калюта В.О., мистецький факультет – Дехтяренко І.Д., факультет педагогіки та психології – Ковалик М.О., Нєворова О.В., Ніколенко Т.О.. Вперше була захищена дипломна робота випусницею факультету педагогіки та психології.

З теплими і щирими вітаннями до випускників звернувся ректор, професор Семенюк О.А., який відзначив свідомий вибір обраного шляху та наполегливість в одержанні другої освіти, побажав втілити мрії в реальність.

З привітаннями та побажаннями успіхів у професійній та особистій долі, упевненості у подальших життєвих кроках до випускників звернулись декани та заступники деканів факультетів: доцент Пасічник Н.О. (фізико-математичний факультету), доцент Іваненко Н.В. (факультет іноземних мов), професор Рацул А.Б. (факультет педагогіки та психології), доцент Клоц Є.О. (природничо-географічний факультет).

Символічними були вітальні слова декана факультету філології та журналістики доцента Кричун Л.П., яка рядками класика побажала випускникам у буденній прозі життя «бачити зорі в калюжах».

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись