• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Пленарне засідання звітної наукової конференції викладачів КДПУ за 2012 рік

31 січня 2013 року в актовій залі відбулося пленарне засідання звітної наукової конференції викладачів Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка за 2012 рік.

З вітальним словом до викладачів звернувся ректор університету, професор О.А. Семенюк.

З науковою доповіддю “Проблеми художньої концепції та поетики поеми О.С. Пушкіна “Мідний вершник” виступив в.о. завідувача кафедри зарубіжної літератури та компаративістики, доцент А.Б. Перзеке.

Проректор з наукової роботи, професор М.І. Садовий підвів підсумки науково-дослідної роботи професорсько-викладацького складу університету за 2012 рік.

За звітний період університет домігся значних успіхів. Зокрема, у міжнародній виставці "Освіта та кар'єра — 2012" у номінації "Видання підручників та навчальних посібників нового покоління для профільних вищих навчальних закладів" університет виборов золоту медаль. За інтегративними показниками "Топ-200" серед педагогічних університетів наш ВНЗ займає 5 місце. Міжнародні експерти SPOCUS відвели університету 4 місце серед педагогічних. Дванадцять студентів вибороли призові місця на творчих конкурсах. За минулий рік викладачі КДПУ ім. В.Винниченка захистили 2 докторські та 24 кандидатські дисертації. Нині в університеті працює 75,4% викладачів з науковими ступенями та вченими званнями.

За рейтинговим оцінюванням перше місце вибороли кафедра фізики та методики її викладання (завідувач - професор В.П. Вовкотруб) та кафедра педагогіки і освітнього менеджменту (завідувач — професор В.В. Радул). Найкращими науковцями у різних галузях наук визнано професорів Царенка О.М., Турчака А.Л., Ковтюх С.Л., доцентів Шишову І.О., Перзеке А.Б., Колотуху О.А., Шевченка С.І., Стратан -Артишкову Т.Б.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись