• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Свято зі сльозами на очах...

Як тільки вберуться у чарівні білі квіти сади навесні, засвітять дивовижні свічки каштани, а повітрі розіллється тонкий і ніжний аромат, в бузкових кущах заллються піснями невсипущі солов’ї, а вся земля випромінюватиме радість і щастя,  нестримну жагу до життя, - в один з таких прекрасних днів ми відзначаємо велике свято – День Перемоги!

4 травня в актовій залі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, 4 травня, зібралися дорогі кожному з нас люди- Ветерани, діти війни, для того щоб вшанувати подвиг українського народу та його визначний внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції в Другій світовій війні.

Розпочали свято зі слів вдячності від проректора з наукової роботи, доктора філологічних наук, професора Сергія Павловича Михиди та вітального слова  від Голови Ради ветеранів, доктора педагогічних наук, професора, Заслуженого працівника освіти України, Відмінника освіти — Сергія Гавриловича Мельничука.

Привітали ветеранів зі святом талановиті студенти. Солісти Народного ансамблю бального танцю “Конвалія” та студенти мистецького факультету Іван Гончаренко та Катерина Алдошина, а також прозвучали на сцені пісні, які дорогі кожному: “Смуглянка”, “Облаком по небу”, “Журавли” та “Перемога”.

В нашій пам'яті живуть та житимуть повиги наших людей, звершені у дні війни. Друга Світова війна для нас — це історія, яку ми не забудемо ніколи. А пам'ять про визволителів завжди буде жити в наших серцях!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись