• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Фізматівська команда “Песец” успішно виступила у Молодіжному Чемпіонаті України із “Що? Де? Коли?” та “Брейн-Рингу” 2016/2017 року

Протягом трьох днів студенти фізико-математичного факультету у складі команди “Песец” разом із іншими командами зі всієї України, змагались за право називати себе кращими у Молодіжному Чемпіонаті України із “Що? Де? Коли?” та “Брейн-Рингу” 2016/2017 року.

img 01

В гостях у столиці – Києві – команда зосередилась лише на грі та своїх знаннях, адже за підтримки депутата міської ради Сергія Бойка та міської організації Радикальної партії Олега Ляшка питання ігрових внесків та проживання було вирішене ще до поїздки.

В результаті дводенних змагань серед двадцяти найрозумніших колективів України команда у складі: Носко Юлія (капітан), Олійник Владислав, Туртуріка Віктор, Гавриленко Кирило, Глущенко Микола, Скрипник Дмитро та Попов Володимир (перша п’ятірка в команді – студенти 46-ї групи спеціальності Інформатика фізико-математичного факультету) розділила з 5-го по 8-ме місця у загальноукраїнському заліку.

img 02

 

Детальнішу інформацію про хід Молодіжного Чемпіонату України із “Що? Де? Коли?” та “Брейн-Рингу” 2016/2017 року дивіться на сторінці фізико-математичного факультету.

Інформацію надано фізико-математичним факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись