• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

25 квітня 2017 року на фізматі відбувся двадцятий ювілейний конкурс молодих модельєрів-дизайнерів одягу «Палітра моди», присвячений 20-річчю зміни статусу Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка

Це щорічний звітний конкурс студентів та викладачів кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності, на якому студенти демонструють свої здобутки, яких вони досягли протягом навчального року.

Цього року з великим задоволенням ми приймали почесних гостей наших давніх і щирих друзів, які завжди підтримують нас, і які усі минулі роки складали журі. Також зі своїми учнями завітали випускники нашого факультету, а нині – вчителі – практики, провідні фахівці трудового навчання.

Протягом конкурсу молоді модельєри продемонстрували більше 15 власноруч створених колекцій від вінтажних та традиційних українських до сучасних колекцій, які створені відповідно до модних тенденцій. Вишивані сукні, пальто, блузи, брюки, вечірні сукні та сукні у стилі «Чикаго» - різноманіття моделей та образів приємно вразили усіх відвідувачів конкурсу. Допомагали демонструвати колекції професійні моделі модельної агенції « Mix models».

Більш детальну інформацію про проведене шоу дивіться на сторінці фізики-математичного факультету.

Інформацію надано фізико-математичним факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись