• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Викладачі фізико-математичного факультету відвідали школи та коледжі Черкащини

На минулому тижні викладачі та співробітники фізико математичного факультету нашого університету в рамках профорієнтаційної роботи відвідали ряд навчальних закладів Черкаської області. Перед співробітниками факультету гостинно розкрив двері Комунальний вищий навчальний заклад «Корсунь-Шевченківський педагогічний коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради».

rev 01

Не менш гостинно приймали викладачів і в інших закладах освіти міст Корсунь-Шевченківський, Кам’янка та Сміла, селища міського типу Городище. Зокрема, під час зустрічей з учнями були обговорені особливості вступної компанії 2017 року, переваги навчання у КДПУ ім. В. Винниченка, окреслені перспективи становлення особистості школярів як активних громадян українського суспільства. Учні та ліцеїсти з живим інтересом розглядали візитівки про фізико-математичний факультет, із зацікавленістю сприйняли інформацію про олімпіаду, яка проводиться для вступників і дозволяє набрати додаткові конкурсні бали при вступі до КДПУ. Учні природничо-математичного ліцею м. Сміла цікавились спеціальностями «Комп’ютерні науки», «Статистика», «Географія» та «Біологія». Найбільше питань викликали в учнів умови навчання та проживання в нашому гуртожитку. Також учні задавали питання про спеціальності університету в цілому. За результатами проведеної роботи було підписано угоди про співпрацю з усіма відвіданими школами.

rev 02

Більш детальну інформацію про поїздку викладачів фізико-математичного факультету можна отримати на факультетській сторінці.

Інформацію надано фізико-математичним факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись