• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Педагогічний університет обрав свою красуню

Весна – це час краси й дівочої вроди! Не секрет, що саме весною трапляються дива. Після довгої зими зацвітають квіти та ваблять усіх своєю красою. А довгоочікувана весна у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка розпочалася проведенням щорічного шоу-конкурсу “Суперстудентка 2017”. На цю подію чекали та ретельно до неї готувались. З-поміж якої кількості учасниць обрали переможницю, а також хто одержав звання найкращої, – зараз розповімо.

13 квітня в актовій залі педагогічного університету зібралися викладачі, студенти та команда підтримки наших учасниць конкурсу, щоб повболівати за 6 красунь. Дівчата змагалися в п'ятьох конкурсах: «Я Українка», «Конкурсі талантів», «Інтелектуальному конкурсі», «Конкурсі купальників» та «Конкурсі вечірніх суконь». Кожен вихід був по-особливому неповторним. У першому виході вражали українською вродою та народними костюмами, показували свої співочі та танцювальні таланти, дивували знаннями на інтелектуальному конкурсі, підкорили всю залу (а особливо чоловічу аудиторію) виходом у купальниках і були неперевершені, ніжні та легкі у вечірніх сукнях. Кожна з конкурсанток подарувала глядачам незабутні емоції, хвилі яскравих імпульсів і чудовий настрій. А оцінювали всю цю красу не менш вельмишановне журі у складі: Олени Рудковської, Валентини Бажан, Ганни Трушевич та Сергія Бойка. 

Свої таланти демонстрували глядачам не лише учасниці шоу-конкурсу, а й найпопулярніші та визнані творчі колективи університету: Народний ансамбль бального танцю “Конвалія”, вокал-бенд “Dvoice”, Людмила Таран та інші.

Результати конкурсу:

  • Міс Оригінальність – Зобенко Марія, студентка факультету філології та журналістики
  • Міс Романтичність – Чернецька Анастасія, студентка фізико-математичного факультету.
  • Міс Витонченість – Кравченко Діана, студентка природничо-географічного факультету.
  • Міс Творчість – Нетьосова Юлія, студентка факультету іноземних мов.
  • Міс Елегантність – Ковальчук Тетяна, студентка мистецького факультету.
  • Міс Чарівність – Діхтяр Олена, студентка факультету історії та права.

Перша Віце-міс – Чернецька Анастасія.

Друга Віце-міс – Кравченко Діана.

Суперстуденткою стала Ковальчук Тетяна з мистецького факультету.

Також конкурсантки отримали грошові призи від народного депутата України Констянтина Володимировича Яриніча та депутата Кіровоградської міської ради Сергія Вікторовича Бойка.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись