• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

На фізматі обговорювали нові підручники з фізики та математики

11 квітня 2017 року на фізико-математичному факультеті відбувся семінар «Діяльність методичної служби як умова професійного розвитку педагога. Спрямованість викладання предметів природничо-математичного циклу на розвиток обдарувань учнів: науково-методичне забезпечення». Доповідачі семінару: д.пед.н., проф., завідувач кафедри математики та методики навчання математики Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Ніна Анатоліївна Тарасенкова; к.пед.н., ст.наук.с., заступник директора з науково-експериментальної роботи Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України Тетяна Миколаївна Засєкіна; директор Українського освітянського видавничого центру «Оріон» Олег Васильович Костенко ознайомили зі змістом та структурою нових підручників з фізики та математики для основної школи.

rev 02

Підручник з фізики пропонує учням, учителям і батькам новаторський підхід до навчання фізики в загальноосвітній школі, що поєднує традиції класичної фізичної освіти та виклики сьогодення.

В основу підручників з математики покладено формування в учнів ключових і предметних математичних компетентностей на основі здобуття глибоких й осмислених знань.

Сучасне художнє оформлення підручників сприяє розвитку емоційного інтелекту підлітків, переконує в гармонії навколишнього світу, вчить мислити образно й нестандартно.

rev 01

Детальніше з подією можна ознайомитися на сторінці фізико-математичного факультету.

Інформацію надано фізико-математичним факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись