• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Досягнення університету оцінені золотою медаллю!

Організаційний комітет другої міжнародної спеціалізованої виставки “Освіта та кар'єра — 2012”, яка проходила у м. Києві, нагородив Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка золотою медаллю в номінації “Видання підручників та посібників нового покоління”.

Нагорода виборена у змаганнях більше ніж 70 провідних вузів України. На виставці, яка проходила у Національному центрі ділового та культурного співробітництва “Український дім”, були представлені посібники новітнього покоління С.П. Михиди, В.В. Радула, С.Г. Мельничука, О.М. Царенка, О.І. Кіяна, В.А. Кушніра, С.П. Величка, В.Ф. Черкасова, Г.В. Дьяконова та інших викладачів. Науковою прикрасою експозиції були дослідницькі здобутки з археології доцента І.А. Козир, дослідження водних ресурсів регіону професора А.І. Кривульченка, коригувальної гімнастики професора В.С. Язловецького, соціолінгвістики О.А. Семенюка, історії розвитку вищої школи Європи О.С. Радул та інших викладачів. При огляді виставки та вивченні представлених матеріалів наукові досягнення університету високо оцінив президент Національної академії педагогічних наук академік В.Г. Кремінь, заступник міністра освіти і науки, молоді та спорту України Б.М. Жебровський.

Проректор з наукової роботи КДПУ ім. В.Винниченка М.І. Садовий дав вичерпне інтерв'ю столичним засобам масової інформації, де грунтовно розповів про діяльність професорсько-викладацького складу університету з науково-дослідної, краєзнавчо-пошукової роботи та підготовки фахівців для системи середньої освіти.

Відвідувачі виставки отримали вичерпну інформацію від завідувача науково-дослідної частини університету доцента О.В. Волчанського про організацію наукової роботи в університеті, а заступник голови студентської ради О. Прадіденко організував перегляд відеосюжетів зі студентської науково-дослідної роботи, адже 12 студентів університету в минулому році стали призерами “Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт”.

На засіданні вченої ради університету ректор О.А. Семенюк привітав колектив з успішною прензентауцією здобутків університету на престижному форумі.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись