• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Студенти педагогічного університету “Зарядились толерантністю”

Сьогодні, 6 квітня,  студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка долучилися до щорічної загальноміської зарядки  “Зарядись толерантністю”. Організатори акції обласний осередок Всеукраїнської мережі людей, які живуть з ВІЛ/СНІД, зазначають, що зарядка проводиться, щоб містяни не забували про  своє здоров'я та толерантно ставилися до ВІЛ-позитивних.

На стадіоні “Зірка” зібралися понад дві сотні людей: містяни, посадовці, депутати, школярі, студенти та поліцейські. А допомагав тренувати учасників зарядки футболіст ФК “Зірка” Владислав Лупашко.

Наші студенти встигли взяти автограф і зробити селфі з футболістом.

 “Зарядилися позитивом та емоціями на увесь день. Після зарядки відчуваєш себе по-особливому бадьоро, адже не кожного дня виходимо на зарядку, та й ще на свіжому повітрі  і зручному майданчику. Сьогодні робили різноманітні вправи, починаючи з розтяжки та завершуючи біговими вправами”,  - поділилася враженнями Катерина Дубиняк студентка факультету філології та журналістики.

Після зарядки, організатори акції нагородили усіх учасників акції дипломами та приємними подарунками.

Будемо мати надію, що така ранкова зарядка буде гарною традицією оздоровлюватися та займатися спортом для будь -якого покоління, а студенти педагогічного університету точно знають, що із задоволенням прийшли б ще раз на таку зарядку.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись