• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Чорнобиль стукає у серце

До Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС представлена виставка універсального читального залу №1 «Чорнобиль стукає у серце».

  1. Чорнобиль - трагедія, подвиг, пам'ять. Болісно дивитись на фотоілюстрації альбомів весни 1986 року, на обличчя людей, які ціною власного життя зупинили вогонь смерті. Страшних уроків лихоліття людство ніколи не забуде і пам'ять про героїв-ліквідаторів назавжди збережемо у своїх серцях і вклонимося їм у святому мовчанні.
  2. Реалії сьогодення із загрозою радіації для здоров'я людини розкривають посібники із основ екології, радіоекології, техноекології, екологічної політики і культури. Книги «Моніторинг довкілля», «Моделювання і прогнозування стану довкілля» навчають як тримати Землю у рівновазі, жити з природним оточенням у мирі й злагоді.
  3. Щоб мудрість не стала безумством... З метою поглиблення знань підростаючого покоління про техногенні ситуації, про збереження екології природного середовища, про навики уроків трагедії на ЧАЕС та вшанування пам'яті її учасників пропонуються позакласні заходи та розробки виховних годин.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись