• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Фізмат прийматиме авторів підручників з математики та фізики

11 квітня 2017 року о 10.00 год на базі фізико-математичного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (навчальний корпус № 4, аудиторія 214) відбудеться обласний семінар методистів методичних кабінетів (центрів) органів управління освітою райдержадміністрацій, міських рад, об’єднаних територіальних громад, які відповідають за викладання математики, фізики та астрономії з проблеми «Діяльність методичної служби як умова професійного розвитку педагога. Спрямованість викладання предметів природничо-математичного циклу на розвиток обдарувань учнів: науково-методичне забезпечення».

В роботі семінару беруть участь автори підручників математики та фізики:

  • Костенко Олег Васильович, директор Українського освітянського видавничого центру «Оріон», виступ на тему «Компетентнісне навчання – шлях до успіху в житті, або Підручники, що вчать думати і діяти»;
  • Тарасенкова Ніна Анатоліївна, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри математики та методики навчання математики Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, виступ на тему «Компетентнісно орієнтовані складові сучасних підручників з алгебри й геометрії»;
  • Засєкіна Тетяна Миколаївна, кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник, заступник директора з науково-експериментальної роботи Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України, виступ на тему «Як підручник з фізики може змінити освіту: формування й оцінювання предметної і ключових компетентностей на уроках фізики».

Запрошуються методисти, вчителі природничо-математичних дисциплін, викладачі та студенти. Всі матимуть можливість послухати презентацію підручників, задати запитання авторам і видавцю.

Просимо про участь у роботі семінару підтвердити за електронними адресами: [email protected], [email protected], або телефоном +380522 24 89 01.

Інформацію надано фізико-математичним факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись