• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

ВИСТАВКА «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2017»: ЗДОБУТКИ ТА НАГОРОДИ КДПУ

16-18 березня 2017 року університет узяв участь у роботі VIII міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2017» (Київ, Палац дітей та юнацтва), де представив здобутки колективу в науковій, навчально-методичній, мистецькій, спортивно-оздоровчій діяльності. Захід був спрямований на популяризацію навчальних закладів України та світу і зорієнтований на досить широку аудиторію: видавців, представників IT-компаній, виробників навчального обладнання і, звичайно, головних учасників – абітурієнтів та їхніх батьків, у яких експозиція КДПУ викликала значний інтерес. Спілкування з майбутніми студентами вселяє надію на хороші перспективи набору 2017. Наш університет цікавий своїм географічним розташуванням, високим науково-педагогічним потенціалом, продемонстрованим монографіями, підручниками, посібниками, і поважним ставленням до учасників освітнього процесу, що по-особливому приваблює батьків, які задумуються над вибором вишу.

Гордість викликає результат виставки – ЗОЛОТА МЕДАЛЬ у номінації «Становлення нової української школи в умовах модернізації та інтеграції до європейського освітнього простору: досягнення та перспективи». Особлива подяка від ректорату викладачам, чиї роботи, подані на розгляд поважного журі з представників МОН України та НАПН України, разом зі здобутками вишу в усіх сферах його діяльності і послужили запорукою високої нагороди.

Це доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри української літератури Г. Д. Клочек, доктор педагогічних наук, доцент кафедри державно-правових дисциплін Л. Т. Рябовол, кандидат педагогічних наук, професор, завідувач кафедри теорії та методики олімпійського та професійного спорту С. В. Бондаренко, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології Т. М. Васецька, кандидат географічних наук, доцент кафедри географії та геоекології А. О. Домаранський, кандидат філологічних наук, доцент О. І. Крижанівська, кандидат географічних наук, ст. викладач кафедри географії та геоекології Ю. Ю. Сільченко, кандидат філологічних наук, доцент кафедри журналістики, видавничої справи та редагування І. А. Ткаченко, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фізики та методики її викладання О. М. Трифонова.

Вагомим здобутком усіх викладачів, котрі публікують результати своєї наукової діяльності, став СЕРТИФІКАТ ЯКОСТІ НАУКОВИХ ПУБЛІКАЦІЙ, підставою для видачі якого стали показники наукометричної бази SciVerce Scopus.

Вітаємо колектив із нагородами!

Ректорат

Інформацію надано науковим відділом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись