• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Урочисті заходи присвячені Дню Олімпійської книги

5 грудня на факультеті фізичного виховання в рамках Всеукраїнської акції відбулися урочисті заходи присвячені Дню Олімпійської книги.

Святкову лінійку відкрив Заслужений працівник фізичної культури та спорту, голова відділення Національного олімпійського Комітету України в Кіровоградській області Ковальов Володимир Олексійович. Він привітав студентів та викладачів і з нагоди свята подарував бібліотеці факультету фізичного виховання велику кількість навчально-методичної та пізнавальної літератури від видавництва «Олімпійська література».

На святі були присутні ректор університету доктор філологічних наук, професор Семенюк Олег Анатолійович, голова управління з фізичної культури та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Заслужений тренер України з футболу, голова обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Шевченко Олександр Володимирович.

Представники регіонального відділення Національного олімпійського Комітету провели мультимедійну презентацію щодо організації і проведення Олімпійського уроку в школі. Дуже цікавою була вікторина, присвячена олімпійському спорту, під час якої студенти факультету фізичного виховання виявили себе гарними знавцями з питань олімпійського руху, символіки, історії розвитку Олімпійських ігор.

Найерудованіші студенти були нагороджені подарунками та призами.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись